| Author |
Message |
Martin_PL
Born with teeth

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 9:37 pm Post subject: Jezyk polski |
|
|
Witam Wszystkich użytkowników tego Forum!!! Mam nadzieję, że nie jestem jedynym polskim fanem Cock Robin Czekam na odzew. |
|
| Back to top |
|
 |
Galahad
Admin

Joined: 01 Jul 2006 Posts: 384 Location: somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 10:20 pm Post subject: Re: Jezyk polski |
|
|
| Martin_PL wrote: | Witam Wszystkich użytkowników tego Forum!!! Mam nadzieję, że nie jestem jedynym polskim fanem Cock Robin Czekam na odzew. |
My jesteśmy bardzo szczęśliwi witają Język polski amator! Żałujący dla mojego tłumaczenia, to jest prawdopodobnie nie bardzo poprawiać ale JA także nadzieja co inni Polscy amatorzy będzie przybywać. To jest międzynarodowym forum i my jesteśmy szczęśliwi łączyć razem amatorzy "Cock Robin" całych państw. Witają tutaj Martin.
English version (if it's too bad to be understood !) :
We are very pleased to welcome a Polish fan! Sorry for my translation, it is probably not very correct but I also hope that other Polish fans will visit us. It is an international forum and we are happy to bring together the fans of Cock Robin of all the countries. Welcome Martin. _________________ I used to be schyzophrenic but we're ok now. |
|
| Back to top |
|
 |
Martin_PL
Born with teeth

|
Posted: Sat Dec 02, 2006 7:00 pm Post subject: |
|
|
Thank You Galahad. I'm very happy that I've found this forum. Of course congratulations!!! Your polish is very correct This language isn't easy to learn, but You are quite good I know about a few people who adore Cock Robin like me I will try to invite them to visit The CR Forum. |
|
| Back to top |
|
 |
|